2012. november 8.

FIGYELEM! FIGYELEM!

Kedves és mélyen tisztelt ligatagok!

Ezúton szeretnék elnézést kérni tőletek, mégpedig a túlzott és meggondolatlan lelkesedésemért. Az elmúlt fél évben egyre-másra "vadásztam" a jobbnál jobb modokat, pályákat. Természetesen ez mind a TI érdeketekben történt, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjunk versenyezni. Soha nem csináltam még ilyet, soha nem volt még saját ligám. Ebből kifolyólag számomra újdonságként hatott a felismerés amikor belevetettem magam a megfelelő körülmények felkutatásába. És itt most legfőképp a pályákra gondolok.

Történt ugyanis, hogy a több mint 1600(!) jelenleg létező rfactor-os pályák közül számolatlanul bukkantam rá a remekművekre. A túlzott lelkesedésemnek és rutintalanságomnak köszönhetően már az 5. pályacsomagot kezdtem előkészíteni, amikor úgy döntöttem elég lesz. Teljesen felesleges és értelmetlen letöltetni veletek 60-70 pályát. Egyrészt (egyelőre) "csak" 17 futamból áll a bajnokság, másrészt mire egy-egy pályára sort tudnánk keríteni, addigra úgy is találok/találunk olyat ami jobban megtetszik valamiért.

Szóval úgy döntöttem hogy mostantól csak rövidebb távra készítek pályacsomagokat. Elsőként itt van a HTCC 2013-as Track Pack, mely csak és kizárólag a bajnokságban használt aszfaltcsíkokat tartalmazza. Az esetleges problémák elkerülése végett az eddig letöltött 4 pályagyűjtemény mappáit kérlek töröljétek a "GameData/Locations" mappából. Egy kis segítség, hogy mit kell törölni: LINK. Elméletileg nem lehetne összeakadás az új pályacsomaggal, de biztos ami biztos.

És végezetül itt az új, immár végleges Track Pack.

MOSTANTÓL EZT HASZNÁLJUK, LETÖLTÉSE MINDEN RÉSZTVEVŐNEK KÖTELEZŐ!

HTCC 2013 Track Pack      LETÖLTÉS

A Fórumban már korábban közzé lett téve kipróbálás gyanánt és mivel nem érkezett vissza negatív visszajelzés, így úgy gondolom most már ideje publikálni. Türelmeteket és megértéseteket köszönöm!