2012. december 19.

HTCC gála 2012

Pénteken 19:20-as kezdéssel először kerül megrendezésre a HTCC gála, mely egy különleges verseny lesz. Az eseménynek a londoni Wembley szolgál majd helyszínül és mindenki a saját, bajnokságban használt autójával indul. A versenyzők kieséses rendszerben fognak megmérkőzni, de egy adott párharc vesztesére is ugyanannyi futam vár, mint például arra aki egészen a döntőig menetel. Ugyanis helyosztók is lesznek, így minden résztvevőnek lesz miért küzdenie, egészen a gála utolsó szakaszáig!


Versenykörülmények:
   Sérülés: 100%
   Versenytáv: 2 teljes kör (az rfactor 4 körnek fogja mutatni)
   Felvezető kör: nincs

Minden más az eddigiekben megszokott lesz. A lebonyolítás a lenti ábra alapján fog zajlani. A versenyek 3 szakaszba lesznek rendezve, minden szakaszban 4 futam lesz. Az első szakaszban az első forduló, más néven a negyeddöntők, a másodikban a felső-ági és alsó-ági elődöntők, végül pedig a harmadik szakaszban a helyosztók következnek. Természetesen a felső ágra az első szakaszban győztes pilóták, az alsó ágra a vesztesek kerülnek. Előbbiek az 1.-4., míg utóbbiak az 5.-8. helyért küzdhetnek majd.

Nagyobb mérethez kattints a képre!
A HTCC gála kb. 1 órás lesz és minden pilóta, mindhárom szakaszban fog egyszer versenyezni, tehát mindenkire összesen 3 futam vár. Nem csak a szakaszok közti 5 perces szünetben, hanem közvetlen a versenyek előtt is mindig ki lesz írva a chat-re a következő párosítás. Ilyenkor kérem a két pilóta visszajelzését egy "Ok" vagy "Mehet", vagy bármilyen hasonló beírással. Kérem továbbá az éppen nem versenyző pilótákat, hogy sem chat-eléssel, sem pedig a pályára kigurulással ne zavarjuk egymást! A szakaszok közti 5 perces szünetekben bőven lesz lehetőség az események megbeszélésére. :)

További kérdéseiteket, ötleteiteket várjuk a fórum "HTCC gála 2012" topicjában!