2013. január 17.

Riporter kerestetik! :)

Mint azt sokan tudjátok, a racingzone.hu által megalakított Magyar Szimulátoros Ligák Közössége egyik büszke tagja a HTCC. Ez magában foglalja nem csak hogy saját adatlapot kaptunk az oldalon, hanem azt is hogy bárki és bármikor külön a liga eseményeiről  (vagy bármiről ami a ligánkkal kapcsolatos) nevetségesen egyszerűen írhat cikket!


Ezzel kapcsolatban szeretnék most felhívást intézni hozzátok! Tagságunkhoz ugyanis elengedhetetlen, hogy legalább havonta újabb és újabb (rövidebb - hosszabb) írások jelenjenek meg rólunk. Ezzel is öregbítve ligánk hírnevét. Tehát aki érez magában egy kis indíttatást, hogy mondjuk havonta legalább 1 cikket publikáljon a ligáról, jelentkezésképp küldjön nekem egy legalább 10 mondatos beszámolót a mostani verseny után! 

Vagy aki nem bír magával, bármelyik versenyről, vagy a ligával kapcsolatban bármiről küldhet nekem pályamunkát! Egyébként is fakultatív jelleggel (az oldalra való gyors regisztráció után), megkötés nélkül lehet írni az egyéni és csapatbeszámolókat is. De mielőtt megteszitek, mindenképp olvassátok el az oldalon a "Hogyan tudtok nálunk írni?" című irományt. Ebben szerepelnek a legegyszerűbb, alapvető tudnivalók ahhoz hogy publikálásra kerüljenek az irományaitok.


Ide lehet küldeni a pályamunkákat: