2013. február 24.

Mi vár ránk Márciusban?

A HTCC Bajnokság mellett további, különleges események várhatóak. Nem csak a HTCC Special keretein belül megrendezendő 1 órás Bathurts, hanem elindul egy új HTCC Kupa is. Ez lesz a Yokohama Cup 2013.

Mi az a HTCC Special?
Időnként egyetlen verseny erejéig egy különleges és/vagy klasszikus helyszínen kerül megrendezésre. Az ilyenkor használatos versenysorozat is eltér a hivatalos bajnokságban szereplő autóktól.

Mi az a HTCC Kupa?
A bajnokságtól szintél eltérő versenysorozat, egyetlen különleges helyszín több vonalvezetésén. Ebből adódóan a futamok száma is kevesebb (4-6), illetve az adott kupa elnevezése is a helyszín és/vagy a használt versenysorozat nevét viseli.
__________________________________________________________________________________________

HTCC Special: Bathurst 1h
Március 5.-én, kedden az ORSM Team által készített V8Factor Unleashed móddal a szintén nekik köszönhető Mount Panorama (Bathurst) versenypályán megyünk egy 1 órás futamot. Ez idő alatt lesz éjszakai szakasz is. Minden szabály és lebonyolítással kapcsolatos dolog ugyan az lesz mint a HTCC 2013-nál, kivéve a következők:
versenytáv: 60 perc (felvezető kör nélkül, éjszakai szakasszal is)
gumikopás: 2x
üzemanyag: 2x(A letöltés tartalmaz egy alap rfactort, a V8Factor Unleashed teljes csomagját (2010-2012 szezon) és a legújabb (2010-es) pályát. Semmi más dolgotok nincs, mint letölteni, kicsomagolni és az rfactor.exe indítása után egy új profilt létrehozni. Vagy egy korábbi "rFactor/UserData" mappából a neveteket viselő mappát egyszerűen átmásolni.)
__________________________________________________________________________________________

HTCC Kupa: Yokohama Cup 2013


Mostantól péntekenként 19:20-tól a Codemasters játékokból ismerős "Yokohama Docks" 6 féle vonalvezetésén, a Ford Fiesta Cup 09 autóival fogunk versenyezni. A japán város kikötőjében rendezett versenyek mind 20 percesek lesznek. Minden további információ a HTCC Kupa menüpont alatt.