2013. december 23.

HTCC Special: Kitzbuhel

Ezúttal is egy különlegességgel szeretnénk kedveskedni nektek az év végi ünnepek alkalmából. Az idei utolsó vasárnap is egy HTCC Special megrendezésével búcsúztatjuk az évet. Ez pedig nem lesz más, mint az ausztriai Kitzbuhel sípályáján lebonyolítandó időmérő futam.


Nevezés nem szükséges, elég megjelenni vasárnap este 20:00-kor, amikor is a szabadedzés újraindításával kezdődik meg az esemény, innentől a "CHAT STOP" szabály lép életbe, tehát tilos lesz a chat használata. Ez alól kivételt képez a szerverkezelő (Boczy), illetve az éppen sorra kerülő versenyző.

Az rFactor által rendezett sorrendben kell majd egyesével mért időt futni. Egyszerre 20 versenyző lehet jelen a szerveren, amennyiben többen kívánnak részt venni, természetesen biztosítunk szabad helyet.

HTCC Special Kitzbuhel letöltés

Mindenkinek egyetlen lehetősége lesz (álló helyzetből) mért időt futnia és egyszerre csak egyetlen pilóta tartózkodhat a pályán! Hogy ne tartsuk fel egymást, maximum 5 percet lehet a pályán tölteni. A megjelenő pilóták számától és igénytől függően rendezhetünk két kört is. Kapukihagyás és a pálya szélét jelző kék vonalak (4 kerékkel való) levágása +10 mp büntetést von maga után.

Bármilyen kérdésetek, észrevételetek van, várjuk szeretettel a Fórum / HTCC Special topicban!