2014. április 28.

2 születésnapi futam

Sziasztok!
Mint azt tudjátok, Április 29. Kedd a HTCC második születésnapja. Eme jeles esemény alkalmából szeretnénk meghívni titeket az ezúttal is különleges HTCC Special eseményünkre.


Igen, 2 futam is lesz. Gondoltunk azokra is, akik nem biztos hogy ráérnek hétköznap ünnepelni.
És az amitől nem csak a szokványos HTCC Bajnokság és HTCC Kupa versenyeitől eltér, hanem a HTCC Special események között is különleges, az nem más mint maga a helyszín.

Varano Offroad letöltés

Ami a lebonyolítást illeti, több dologban is eltérünk a megszokottaktól. Ezek azonban mind a két versenyen ugyanúgy fognak zajlani. Minden más a HTCC 5 bajnokságban található szabályzat szerint lesz.

Az időmérő alatt mindenki 1db mért kört futhat mégpedig egyedül haladva a pályán. Az rFactor által éppen akkor mutatott lista alapján, fordított sorrendben, egyesével tesszük meg az egy-egy mért kört. A soron következő pilóta legkorábban csak azután gurulhat ki a boxutcából (megkezdeni a felvezető körét), amikor az előtte levő már megkezdte a saját mért körét. Egyetlen lehetősége lesz mindenkinek, szóval figyeljetek oda.

A pontok kiosztása ahogy a 2 versenyre, úgy a 2 időmérőre is meg fog történni, ezeket végül vasárnap este összesítjük és kihirdetjük a végeredményt.

További információkért és kérdéseitekkel keressétek fel a Fórum / HTCC Special topicot!